Hoondert

Op zoek naar een stageplaats?

Dan zit je bij Hoondert goed!

Stage werkvoorbereider, bouwkundig tekenaar en calculator

Ben je op zoek naar een stage in de (staal)bouw? Wil jij meelopen in het proces van werkvoorbereiding naar bouwkundige tekeningen en calculaties?  Dan zit je bij Hoondert goed! 

Waarom kiezen voor Hoondert?

Je komt terecht in een warm bad. Met meer dan 35 jaar ervaring is Hoondert een begrip op het gebied van hallenbouw, bedrijfspanden en overige staalconstructies in Zeeland en omstreken. Als je voor Hoondert werkt, kun je meewerken aan de meest waanzinnige projecten, zoals Tramper Technology en Auto Ventura

Met een eigen tekenbureau en groothandel in (on)geïsoleerde dak- en gevelbeplating én alle aanverwante benodigdheden leveren wij een totaalpakket aan onze klanten. Dit maakt jouw werk ook extra veelzijdig. Bij Hoondert zijn we allemaal onderdeel van één grote puzzel. Waarbij elk puzzelstukje even belangrijk voor ons is.

Welk puzzelstuk vorm jij?

Je komt te werken op de afdeling Engineering en zal verschillende werkzaamheden uitvoeren. Er liggen ook leuke opdrachten klaar voor je en afhankelijk van je interesses kun je die oppakken, kortom voldoende mogelijkheden en uitdaging!

Wat hoort bij deze job?

Jij bent als leerling leergierig en hebt een positieve actieve houding. Wij bieden je een leuke afwisselende leerplek met een stagevergoeding.

Waar kom je te werken?

Locatie: kantoor te Kapelle (Zeeland)

Geinteresseerd?
Neem dan snel contact op met René Lamers, Operations Manager

06-57974611
r.lamers@hoondert.com

Ja, ik heb interesse in deze stageplaats

Jouw gegevens: