Hoondert

Hoondert Staalbouw

Renovatie
en Asbest verwijderen

Renovatie en Asbest verwijderen

bij hoondert staalbouw

Renovatie van uw pand

Naast aannemer in nieuwbouw is Hoondert ook een ervaren renovatiebedrijf. Zo zijn een groot aantal panden door ons voorzien van een nieuw dak, met isolatie, al dan niet voorzien van zonnepanelen. Daarbij werken we ook regelmatig aan dakrenovatie voor vakantiewoningen.

Meer dan dakrenovatie

Of het nu gaat om dakgoten vervangen of asbestsanering; renoveren is een vak apart en vereist specialistische kennis. Hoondert heeft ruime ervaring in renovatie van boerderijen, bedrijfshallen en kantoorpanden.

Voorbeelden van prachtige resultaten met onze bouwproducten zijn onze gevelrenovaties die in een handomdraai de uitstraling van uw pand moderniseren. Ook voor het wegwerken van deuken in wanden en deuren of verplaatsen van deuren en ramen hebben we passende oplossingen.

Asbest verwijderen

De risico’s van asbest nemen met de jaren toe en gebouweigenaren zijn hiervoor aansprakelijk. Bovendien wordt het steeds lastiger panden met een asbestdak te verzekeren. In 2024 moeten alle asbestdaken opgeruimd zijn.

In 2020 verwijderde Hoondert meer dan 50.000 m2 aan asbest. Recent leverden we bijvoorbeeld een groot project op bij KMWP Wilhelminadorp. Voor het verwijderen van asbest werken we samen met gecertificeerde asbestsaneerders uit de regio. Het aanbrengen van de nieuwe dakplaten doen we uiteraard zelf. Binnen ons bedrijf beschikken we over eigen kranen, hoogwerkers en materialen.

Kosten van asbestverwijdering

Het verwijderen van asbest brengt kosten met zich mee, die Hoondert vooraf samen met u inzichtelijk maakt. Bovendien kunnen wij u informeren over het aanvragen van subsidies en aftrekposten, zoals de EIA-regeling en subsidies op zonnepanelen.

Boogaard Kloetinge

Complete renovatie bedrijfspand na
asbest verwijdering.
 

IMG_3843

Keijmel Terneuzen

Renovatie van een woning.


 

IMG_3864

Nutswerk Kapelle

Aanpassing voorgevel en aanbouw bedrijfsgebouw.
 

Waarom hoondert staalbouw ?

Wij helpen van
idee tot realisatie.

Dankzij jarenlange ervaring is er ruime kennis aanwezig om u te adviseren over het juiste bouwproduct en de montage ervan..