Hoondert

Nieuwbouw, renovatie, asbestverwijdering

Over ons
Hoondert Staalbouw.

Over ons

bij hoondert staalbouw

In Zeeland en omstreken is Hoondert Staalbouw al meer dan 35 jaar een begrip. We bieden alles op het gebied van hallenbouw, kantoren, bedrijfspanden en overige staalconstructies. Als betrouwbare partner met kennis van zaken hebben we een breed klantenbestand opgebouwd in de agrarische, industriële en utiliteitssector.

Met ons eigen tekenbureau, groothandel en webshop voor (on)geïsoleerde dak- en gevelbeplating én alle aanverwante benodigdheden leveren wij voor u een totaalpakket!
We leveren onze producten uit voorraad of op maat voor elk project. U kunt ten alle tijden contact opnemen voor een passend advies.

Bestel uw producten nu in onze webshop

Zeeland en omstreken

De kans is groot dat u dagelijks langs een door Hoondert gebouwd pand rijdt. Niet alleen in Zeeland, maar ook in West-Brabant en Zuid-Holland hebben we unieke panden, hallen en loodsen gerealiseerd. Compleet en gebruiksklaar.

Aannemer in nieuwbouw

U heeft bij ons één aanspreekpunt gedurende het hele project. Op die manier is ontzorgen écht ontzorgen. Op onze nieuwbouwpagina vindt u meer uitleg en voorbeelden van diverse staalbouwprojecten, veelal bij klanten waarvoor we ook het voorgaande pand hebben gerealiseerd.

Renovatie en asbest verwijderen

Hoondert is een ervaren specialist in renovatie en restyling van bedrijfspanden. Van dakrenovatie en vernieuwen van gevelbekleding, tot het verwijderen van asbest.

Dakpanplaten, gevelbekleding en meer

In onze metaalzetterij in Kapelle, Zeeland produceren we zelf een groot deel van de bouwmaterialen. Zodoende kunt u bij ons terecht voor een grote verscheidenheid aan  bouwmaterialen, maar ook voor staal op maat. Dankzij jarenlange ervaring is er ruime kennis aanwezig om u te adviseren over het juiste bouwproduct en de montage ervan.

Waarom hoondert staalbouw ?

Wij helpen van
idee tot realisatie.

Dankzij jarenlange ervaring is er ruime kennis aanwezig om u te adviseren over het juiste bouwproduct en de montage ervan.