Hoondert

Photo 2022 10 11 14 42 29

René Lamers gestart als operationeel manager bij Hoondert

René is 25 jaar geleden begonnen als ruwbouw timmerman en staat inmiddels al stevig met zijn voeten in het ‘beton’. Hij heeft nagenoeg elke functie, van calculator tot uitvoerder, bekleed en alle facetten van de bouw meegemaakt. Dit maakt René qua ervaring de beste man voor ‘the job’. Als operationeel manager is René eindverantwoordelijk voor operationele-, technische en financiële aansturing van de in uitvoering zijnde projecten.

Spiritueel leiderschap
Niet alleen de werkervaring, maar ook de manier waarop René in het leven staat en kijkt naar leiderschap werkt motiverend en inspirerend. Dit heeft ervoor gezorgd dat hij direct geaccepteerd is en gewaardeerd wordt als collega en leider. Je hebt verschillende leiderschapsvormen, René is een spirituele leider. Hij ziet het als zijn missie om ‘zijn’ mensen verder te helpen ontwikkelen en meer uit zichzelf te halen. Verbinding en samenwerken zijn bij hem een kernwoorden.

Passie voor ondernemerschap
René zijn zakelijke kracht ligt in procesmanagement: lijnen uitzetten, processen opzetten en het bewaken hiervan. Dit gecombineerd met zijn spirituele leiderschap, zorgt ervoor dat hij veel oog heeft voor het menselijke aspect binnen de processen. Hij is extreem duidelijk in zijn communicatie ‘Wat je ziet, is wat je krijgt’. Daarnaast heeft hij een passie voor ondernemerschap. In zijn eigen woorden: “Als de druk erop staat functioneer ik het beste”.

Ultieme doel
Mooie projecten kunnen opleveren is de gemeenschappelijke drijfveer dat iedereen bij Hoondert verbindt. Hier worden we allemaal gelukkig van. René ziet het dan ook als zijn ultieme doel om intern alle neuzen dezelfde kant op te krijgen. Iedereen elkaar weet te vinden, elkaar recht in de ogen aan kan kijken en blindelings op elkaar kan vertrouwen dat je met elkaar hetzelfde doel voor ogen hebt. Bouwen doe je niet alleen, dat doe je samen!

Iedere dag met voldoening naar huis
Hoe mooi is het als je iedere dag met voldoening naar huis kunt gaan? René kan volmondig zeggen dat hij dit gevoel ervaart. Waarom? “Omdat we iedere dag een stapje verder zijn met wat we willen bereiken.” aldus René

Ideale vrije dag
Het privéleven van iemand zegt veel over de persoon. René is een echte sportman, ook hier is hij erg gedreven in. Jarenlang heeft hij aan kickboksen gedaan. Tegenwoordig heeft hij zijn handschoenen ingeruild voor golfclubs en regelmatig bezoekt hij de sportschool. Zijn ideale vrije dag begint dan ook op de golfbaan, om 18 holes te spelen. Deze sluit hij graag samen met zijn vriendin af door lekker samen te koken, een fles wijn open te trekken om vervolgens een heerlijke lazy avond samen op de bank te hebben. Dit vooral omdat deze ‘lazy’ avonden in zijn drukke leven, zeldzaam zijn. Naast sportman is René ook nog een echte familieman. Hij is gek van zijn twee dochters en ook zijn drie ‘bonus’ kinderen, kunnen rekenen op de nodige aandacht en energie. Deze aandacht en energie zien wij ook maar al te graag terug bij Hoondert!

Kortom: René is een 100% Hoondert man