Hoondert

Andries

“Bouwen doe je met zijn allen”

Leer Andries, transportplanner, beter kennen

Andries is in 2013 begonnen in het grondwerk bij Hoondert Staalbouw & Bouwproducten en werkt nu als transportplanner op kantoor. Hij had zichzelf voorgenomen om even te blijven, maar hij is hier stiekem al die tijd blijven plakken. “De onderlinge sfeer is hier goed en het is mooi om te zien hoe wij samen de meest gave projecten realiseren. Hierdoor ben ik eigenlijk al ruim 10 jaar niet meer weg te slaan bij Hoondert.”

 

Opbouwende functie

Er zijn veel doorgroeimogelijkheden bij Hoondert, dat heeft Andries ook gemerkt. Andries is begonnen in het grondwerk. Grondwerk vormt de basis voor elk bouwproject, of dat nou gaat om ontgraven, leveren of het aanbrengen van grond, grind en zand of verhardingen. Hierdoor heeft Andries van dichtbij gezien welk transport en materialen er precies nodig zijn om het bouwproject op poten te zetten. Toen er een functie vrijkwam voor transportplanner was er geen twijfel mogelijk. Andries heeft genoeg kennis en ervaring in huis om transportplanner te worden.

Andries: “Als transportplanner houd ik al het benodigde transport en materiaal in de gaten die nodig zijn voor verschillende projecten. Ik keur bijvoorbeeld hoogwerkers, wagenparken en harnassen en beoordeel of alles nog veilig gebruikt kan worden of een opknapbeurt nodig heeft.” Op deze manier zorgt Andries ervoor dat zijn collega’s goed en veilig hun werk kunnen blijven uitvoeren. 

 

Hoondert cultuur 

Bij Hoondert kom je terecht in een hecht team waar je samenwerkt aan mooie projecten. Projecten waar je trots op kunt zijn. Volgens Andries bestaat Hoondert uit een hecht team, waarbij je de projecten echt met elkaar uitvoert. Samen weet je immers meer dan alleen, ongeacht wat je doet of welke functie je hebt. “Bouwen doe je met zijn allen. Ik probeer de boel zo goed mogelijk aan te sturen, maar wil je de juiste materialen op de juiste plek krijgen, dan moeten we dat toch echt met elkaar oplossen.”

 

Voldaan de dag afsluiten

Echte Hoondert mensen zijn trots op het werk dat zij met elkaar verrichten en mooie projecten opleveren. Mooie prestaties moeten samen gevierd worden. Andries is het hier helemaal mee eens:

“Als we met zijn allen het project volgens de afspraken hebben uitgevoerd geeft dat een voldaan gevoel. Natuurlijk zit het soms wel eens tegen, maar aan het einde van de dag drinken we met zijn allen gezellig een biertje omdat we alles toch weer mooi voor elkaar hebben gekregen. 

 

Ideale vrije dag

Vrije tijd, wat is dat? Dat is een vraag die Andries nog wel eens stelt. Maar wanneer hij eenmaal de tijd heeft weet hij de dag goed rond te krijgen. Het enige wat bij Andries verboden is op zijn vrije dag, is hem wakker maken wanneer hij ligt te slapen. 

“Vrije tijd neem ik som een beetje te weinig, maar als ik de tijd heb, dan kan ik enorm genieten van een rondje varen met mijn boot. Ook vind ik het fijn mijn hoofd leeg te maken door lekker te crossen of te sleutelen. 

Kortom: Andries is een 100% Hoondert man