Hoondert

Hoondert bouwproducten

Afhalen en Bezorgen

Afhalen en Bezorgen

bij hoondert bouwproducten

Bezorgen en Bezorgkosten

  • Voor bestelling binnen Zeeland berekenen wij een transportbijdrage van € 100,- ex. BTW.
  • Voor een pakketverzending tot 10 kg wordt € 15,00 berekend (max. 100-50-50 cm).
    Grotere pakketten zullen we in overleg versturen, dit is afhankelijk van de grootte.

Het bezorgen buiten Zeeland gaat ten alle tijden in overleg met u. Hiervoor zijn diverse mogelijkheden, dit is afhankelijk van uw order.

De leveringen zijn ongelost en de leverplaats dient bereikbaar te zijn voor een vrachtwagen of bus met aanhanger waarbij we uitgaan van direct te lossen (geen wachttijden). Indien dit niet mogelijk is, neem dan a.u.b. contact met ons op zodat we samen tot een oplossing kunnen komen.

Afhalen

U kunt natuurlijk ook de artikelen zelf komen ophalen van maandag tot en met vrijdag van 8.00 -17.00 uur.
Het grotendeel van onze producten is uit voorraad leverbaar. Indien ze niet voorradig zijn wordt er contact met u opgenomen om de levertijd te overleggen.

Ons terrein is uitstekend begaanbaar met een vrachtwagen en/of auto met aanhanger. Tevens is er een heftruck en hulp bij het inladen voor u aanwezig.

Aanhanger huren

Als extra service kunt u bij ons ook een aanhanger huren voor het transport van uw bestelde producten van Hoondert naar de bouwlocatie te vervoeren. Hiervoor hebben we een kar van 4-5 meter beschikbaar.

De kosten hiervoor bedragen € 25,- per dag. We vragen u wel van te voren te reserveren.

Waarom hoondert staalbouw ?

Wij helpen van
idee tot realisatie.

Dankzij jarenlange ervaring is er ruime kennis aanwezig om u te adviseren over het juiste bouwproduct en de montage ervan.